Robert Lewandowski hatt-trick hjälper Bayern München thrash Werder Bremen
نوشته شده توسط : Alisa

Robert Lewandowski hatt-trick bidragit till att ge Carlo Ancelotti en flygande start på sin första Bundesliga kampanj som Bayern München kryssade till en 6-0 seger över Werder Bremen på Allianz Arena på fredag.

Mästarna gick vidare med en fantastisk nionde minut volley från Xabi Alonso före Polen anfallaren Lewandowski öppnade sitt konto fyra minuter senare från en Franck Ribéry genom-ball. Lewandowski sedan i allt väsentligt sätta spelet utanför Werder räckvidd en minut in i andra halvlek.

Kaptenen, Philipp Lahm, och Ribéry gjorde det 5-0 innan Lewandowski avslutat sin diskant med en 77th-minuters straff, hans andra hat-trick av säsongen efter att han också packats en i den tyska cupen i förra veckan.

Ancelotti, som ersatte den nya Manchester City tränare, Pep Guardiola, vid Bayern i nära säsongen, sade innan matchen att bayrare siktade att vinna varje tävling den här säsongen.

Alonso öppnade poäng mot en utklassade Werder laget när den spanska mittfältaren gavs tid att styra bollen innan krossa den i krysset av nätet från 20 meter.

Bayern har vunnit Bundesliga under de senaste fyra årstiderna och de visade inga tecken på att lätta upp i den andra halvan. Lewandowski gjorde det 3-0 när han träffade Müllers tvär att prod bollen i från midjehöjd.

Lahm slog fjärde efter en one-two med Müller innan Ribery, som var utmärkt i hela, även hittat nätet. Lewandowski avrundade poäng efter Thiago var sotigt bakifrån i rutan.